Bemutatkozás

A FARM-AGROKER Kft. fő tevékenysége alá tartozik a tojás termelés, baromfi nevelés és szőlő termelés. Cégünk székhelye Budapesten található, telephelyeink Bócsa község környékén helyezkednek el.

Árutojás termelésünk keretein belül összesen hat tojó ólban összesen 160 000 darab tojótyúk termel, melyek éves árutojás termelése mintegy 45 millió darab. Ezzel a hazai tojásfogyasztás csaknem 4-5 %-át fedjük le. Az itt termelő tyúkokat napos csibe koruktól kezdve saját előneveléssel, rendkívül gondos takarmányozási háttérrel készítjük fel a tojó időszakra, így a teljes termelési időszakot a legmagasabb elvárásoknak megfelelő felügyelet alatt tartjuk.

Az összes ólban egyszerre három korosztály termel, ezáltal az éves termelési ingadozás közel egyenletes.

A tartástechnológia Big Dutchmann típusú ketreces tartás, melyet a mai kor igényeinek a legmagasabb színvonalon megfelelő teljes automatizáltság jellemez a takarmány ellátástól kezdődően a magas fokú klímavezérlésen át a tojásgyűjtésig bezáróan.

Az állattartási technológiánk megfelel az EU 1999/74 sz. rendeletének, valamint összhangban van az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvénnyel.

Az automatizálásnak köszönhetően az itt termelt tojást emberi kéz nem érinti, a teljes rendszer többszintű öntisztító egységekkel van ellátva. A technológiának köszönhetően tiszta, biztonságos élelmiszert tudunk előállítani, mely a hazai élelmiszerfogyasztásban igen rangos helyet foglal el, mint hagyományosan alapvető élelmiszer.

Broilerhízlaló telepeink egyidejűleg 300 000 db állat befogadására és nevelésére alkalmas, így egy évben közel 2 000 000 állat nevelését tudja megvalósítani.

A magas színvonalú baromfi nevelés egyik feltétele az állatjólét szem előtt tartása, mely telepünkön szakképzett gondozók és a legmodernebb Big Duchmann technológia által biztosított. A minőségi állomány létrehozásának másik feltétele a gondos takarmányozás és minőségi táp, amelyet a legjobb beszállítóktól szerzünk be.

A magyar borok jövője az egyediségben, az identitásban és a régiók változatosságában rejlik. Cégünknél a szőllőtermelés XX hektáron YYYY mennyiségben a legmodernebb technológiával történik. Szüretelő gépeinkkel gyorsan, kiváló minőségben tudunk nagy területet lefedni minimális humánerőforrás bevonásával.

A legkorszerűbb technológiákkal, kíváló minőséggel, precíz, körültekintő munkánkkal, vevőink igényeit teljeskörűen kiszolgáva végezzünk tevékenységünket.

Sikeres böngészést kívánok Önnek!

dr. Babinka Péter
ügyvezető